Kundklubb

Lär känna Viola

Gillar att vara i Hallarna – även när hon inte jobbar.

Nyligen börjat spela volleyboll tillsammans med sina vänner.

Drömmer om att bli advokat eller entreprenör i framtiden.

Viola

Mode
Viola gillar mode. För henne är Hallarna den naturliga mötesplatsen för kompisgänget och började själv karriären som prao i en av våra butiker. När hon väljer morgondagens outfit behöver hon stämma av med kompisarna – eftersom de delar på många klädesplagg. Från Smakrådet kommer Viola att tipsa och inspirera om allt som rör mode och outfits.

Lär känna Viola

Gillar att vara i Hallarna – även när hon inte jobbar.

Nyligen börjat spela volleyboll tillsammans med sina vänner.

Drömmer om att bli advokat eller entreprenör i framtiden.

Vilken klädstil tycker du är snygg – men vågar inte ha på dig själv?
Jag tycker det är snyggt med street! Jättestora jeans, coola toppar och lite Y2K-stil. Jag skulle säga att jag har en ganska basic stil, den sticker inte ut lika mycket. Jag har mestadels basplagg och vill känna mig bekväm i kläderna, samtidigt som det såklart ska se bra ut. Mitt favoritplagg är till exempel en stickad beige ulltröja som jag kan använda till i princip alla mina underdelar och passar året om. Baggy byxor vågar jag däremot inte själv ha på mig, men det är snyggt på andra!

Varför ville du börja jobba i en klädbutik?
Jag har alltid varit väldigt intresserad av mode. Det är en stor del av både min och mina vänners vardag, och vi brukar ofta hänga i Hallarna och kolla på kläder och smink. När jag först fick praoplats i butik här blev jag jätteglad och sedan har det bara fortsatt. Det bästa med att jobba i klädbutik är att jag får lära mig om nya trender och nyheter tidigt, det tycker jag är roligt. Jag lär mig väldigt mycket om hur man kan matcha olika plagg och färger på olika sätt. Det är också härligt att möta alla kunder och hjälpa dem. Alla har olika stilar och det är kul att kunna ge råd som de blir glada av.

Hur väljer du vilka kläder du ska ha på dig?
Jag influeras och tar en del tips från Bianca Ingrosso. Sedan brukar jag och mina kompisar faktiskt dela på kläder. Vi har alla liknande stilar. Vi gillar klassiskt och elegant med många basplagg som man kan festa till med olika accessoarer och väskor. Vi tar ofta tips från varandra och när jag köper ett plagg vill jag inte bara att jag ska tycka att det är snyggt, utan även att mina kompisar ska tycka att det är snyggt – eftersom de ska kunna bära det också. Ibland ringer vi varandra och kollar om någon ska ha ett visst plagg på sig dagen efter. Om det är ledigt kan jag ta det i stället!

Viola tipsar

Fredrik gillar kläder!

Mode
Fredrik gillar kläder! Han vill att fler ska våga klä upp sig – men lägger störst vikt vid att man ska känna sig bekväm i kläderna man bär. Från Smakrådet kommer Fredrik att tipsa och inspirera om allt som rör kläder och stil.

Lär känna de andra i Smakrådet

Fredrik

Mode
Snacka kläder och stil med mig.

Joel

Mat
Snacka mat och kök med mig.

Emelie

Skönhet
Snacka hår och skönhet med mig.

Adde

Teknik
Snacka prylar och teknik med mig.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle