Kundklubb

Om Hallarna

För alla dina dagar

Hallarna är Halmstads utflyktsmål. Har du åkt E6 så känner du igen platsen, men allt annat är nytt. Här är fullt av, spännande butiker och restauranger och en helt egen känsla. Hos oss finner du även Skandinaviens största publika cylinder akvarium i vår blå entré. Lugn och energi i en ovanligt skön blandning. Hallarna är för alla oss som inte bara gör det som måste göras, utan också gillar att njuta på vägen dit. Vi som vet att en piruett under shoppingturen inte är en omväg, utan bara ett roligare sätt att ta sig från A till B. Vi kallar det shopping på halländska.

Det är smidigt att besöka Hallarna både med bil, buss och cykel. Kör du bil erbjuder vi fri parkering.

Och du, Hallarna blev utsett till Sveriges bästa köpcentrum 2019!

Välkomna!

Miljösmart och hållbart. Såklart!

Att bygga och verka på ett sätt som minskar människans miljötryck på jorden är en självklarhet för oss. Därför är Hallarna ett miljöcertifierat handelsområde där varje detalj är planerad utifrån ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle