Kundklubb

Jobba hos oss på Hallarna

Lediga jobb

Här hittar du information om lediga tjänster i köpcentret.

För mer information eller om du har frågor gällande tjänsten, kontakta respektive butik.

Just nu finns inga lediga tjänster

Vårt mål

Alla möten med Hallarna kommer tillsammans att påverka hur våra besökare uppfattar oss. Tillsammans önskar vi skapa en plats för alla dagar på året, där våra kunder trivs och mår bra. Hallarna ska vara en plats väl värd att besöka – oavsett sinnesstämning, årstid, om du har ont eller gott om tid, transportmedel, om du just idag är i sällskap eller på egen hand, vet exakt vad du behöver, är hungrig och trött, ska möta någon, är shoppingsugen eller bara vill gå runt och kolla in det senaste.

Jobba på Hallarna

Du har möjlighet att inspirera våra besökare till en bra upplevelse och få vara med och bidra till att utveckla Hallarna. Kundservice är en av våra viktigaste delar. Hallarna är måna att ta hand om besökarna på bästa sätt så de känner sig väl omhändertagna och vill återkomma till platsen – och Du kommer vara en av våra viktigaste ambassadörer för platsen. Tillsammans med dig vill vi skapa delaktighet och inspirera till och ta vara på goda idéer.​

Om Hallarna

Hallarna är ett av Halmstads utflyktsmål. Här är fullt av, spännande butiker och restauranger med en helt egen känsla. Hos oss hittar du även Skandinaviens största publika cylinder akvarium i vår blå entré. Lugn och energi i en ovanligt skön blandning. Hallarna är för alla oss som inte bara gör det som måste göras, utan också gillar att njuta på vägen dit. Vi som vet att en piruett under shoppingturen inte är en omväg, utan bara ett roligare sätt att ta sig från A till B. Vi kallar det shopping på halländska.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle