Kundklubb

Lär känna Emelie

Målar med akvarellfärg när hon vill varva ned.

Flyttat många gånger genom livet – har äntligen landat på riktigt och trivs bäst i Halmstad.

Byter ofta hårfärg – kanske för ofta, enligt henne själv.

Emelie

Skönhet
Emelie gillar skönhet – och är frisören som alltid har klippt sig själv. Genom att experimentera och våga misslyckas med sitt eget hår när hon var yngre, har hon nu blivit en riktigt uppskattad och omtyckt profil hos Hallarna. Att få ta fram det fina i människor och se deras reaktion är det som gör jobbet fantastiskt. Från Smakrådet kommer Emelie att tipsa och inspirera om allt som rör hår och skönhet.

Lär känna Emelie

Målar med akvarellfärg när hon vill varva ned.

Flyttat många gånger genom livet – har äntligen landat på riktigt och trivs bäst i Halmstad.

Byter ofta hårfärg – kanske för ofta, enligt henne själv.

Varför blev du frisör?
Jag ville faktiskt bli psykolog från början. Men sedan märkte jag att det praktiska i frisöryrket var så mycket roligare. Jag tror att jag framför allt siktade på psykolog för att jag ville jobba med människor, men det får jag varje dag i salongen nu – det är absolut det bästa med jobbet. Det är också ett jobb som inte bara handlar om att sälja produkter. Under en behandling hinner man prata om både håret, livet och allt däremellan. Framför allt saknar jag mina stamkunder när jag inte träffat dem på ett tag och blir väldigt glad när jag får ha dem i stolen igen.

Vilken frisyr tycker du förtjänar med kärlek?
Jag skulle vilja lyfta den graderade nacken med lutning fram, om det handlar om en lite kortare frisyr. Den är väldigt tacksam och behöver inte så mycket pyssel för att upprätthålla i vardagen, utan den håller sig när man väl har klippt till den. De kunder jag klippt den på kommer ofta tillbaka och säger att det är den bästa frisyren de någonsin haft. Fler borde prova den!

Vem klipper ditt hår?
Jag har faktiskt aldrig bokat någon tid hos en frisör! Jag har alltid klippt mig själv och tyckt om att experimentera med håret. Jag tror att det är där som jag har fått kärleken till hår från första början. Det har såklart inte blivit lyckat alla gånger. Jag minns att jag klippte av luggen på mig själv innan ett skolfoto till exempel och jag har nog gjort en och annan misslyckad blekning innan jag lärde mig. Men jag ser det som positivt för mina kunder. Jag har testat allt redan och tar gärna hand om de kunder som behöver få sitt hår räddat efter att misslyckats på egen hand.

Emelie tipsar

Lär känna de andra i Smakrådet

Fredrik

Mode
Snacka kläder och stil med mig.

Joel

Mat
Snacka mat och kök med mig.

Viola

Mode
Snacka mode och outfits med mig.

Adde

Teknik
Snacka prylar och teknik med mig.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle