Kundklubb

‍️Så lockar du håret med plattång!

Att locka håret med plattång är ett kul sätt att få ut mer av din plattång. Men hur gör man egentligen, och varför är det så svårt att få kontroll på lockarna? Jag har ett knep – sladden uppåt!

Att få till snygga lockar kräver inte alltid dyra locktänger. Med rätt teknik går det lika bra att använda en plattång. Men att få till den rätta knycken kan vara svårt, speciellt när sladden kommer i vägen och gör det svårt att kontrollera dina rörelser.

Mitt bästa knep som verkligen gjorde allt mycket lättare är att se till att sladden på plattången alltid är den punkt som pekar uppåt. Det ger mig betydligt bättre kontroll över vad jag håller på med och gör att jag kan styra plattången precis som jag vill.

Att lära sig det här tricket kommer ge dig betydligt mer flexibilitet med en plattång. Kanske har du aldrig provat lockigt hår förut och märker att en plattång fungerar lika bra som en locktång?

Sladden uppåt – svårare än så är det inte!

Tänk på det här när du lockar håret med plattång:

  1. Använd värmeskydd! Se till att skydda håret från kluvna toppar.
  2. Första locken vill jag alltid få bort från ansiktet. Börja närmast ansiktet och jobba dig bakåt.
  3. Prova dig fram! Vrid varannan lock åt olika håll, eller testa att bara locka delar av håret. Här är det fantasin som sätter gränserna.
  4. Låt lockarna svalna innan du rör i dem så håller de längre.
Dela

Relaterade tips

Snabbstyla håret med en klämma

Skönhet
Snabbstyla håret med en klämma Därför bör du inte använda hårsnodd

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle