Kundklubb

Lär känna Fredrik

Haft 13 rätt på Stryktipset fyra gånger.

Spelat bordtennis i norska elitserien.

Handlar inte kläder när han ska unna sig – i stället läggs pengarna på restaurangbesök.

Fredrik

Mode
Fredrik gillar kläder. Han är butiksägaren med förflutet inom bordtennis som älskar kavajer. Han vill att fler ska våga klä upp sig – men lägger störst vikt vid att man ska känna sig bekväm i kläderna man bär. Från Smakrådet kommer Fredrik att tipsa och inspirera om allt som rör kläder och stil.

Lär känna Fredrik

Haft 13 rätt på Stryktipset fyra gånger.

Spelat bordtennis i norska elitserien.

Handlar inte kläder när han ska unna sig – i stället läggs pengarna på restaurangbesök.

Vilket är det snyggaste plagget du någonsin ägt?
För kanske 20 år sedan hade jag en sandfärgad manchesterkavaj, som jag älskade. Det var inte jättevanligt att en kille i 20-årsåldern gick klädd i kavaj på den tiden och jag var ganska ensam om det i mitt kompisgäng. Men den var så otroligt snygg och jag gillade den enormt. Jag minns varken hur eller var jag fick tag på den eller vad som hände med den, mer än att jag hade den i ett par år. Men där och då föddes tanken om att ha kavajer i olika skepnader – ibland med slips, ibland tillsammans med en hoodie. Jag fick många fina komplimanger från kompisar som var positiva till det och kanske är det därför jag har fortsatt.

Varför jobbar du med kläder?
Jag har alltid tyckte att det varit kul och spännande med kläder och har alltid letat efter roliga kombinationer, även innan jag började jobba med det. Efter många år som säljare i en annan bransch fick jag chansen att gå in och äga min egen butik och att det blev inom klädbranschen var extra roligt. Huvudfokuset för mig handlar mycket om service och kundkontakt. Bra kunder och samtal ger väldigt mycket energi och skapar en go känsla. Det mår jag bra av och rider på länge.

Vilken stil eller plagg tycker du förtjänar mer kärlek?
Jag tycker att fler borde använda slips oftare! Känslan av att klä upp sig och känna sig formell och välklädd finns där för många, men jag tror att en hel del män har tappat bort känslan av att bära slips. Det skulle jag vilja återuppliva. Det behöver inte vara gubbigt och strikt. Det går att bära slips lekfullt och snyggt till andra kreationer. Mer slips åt folket!

Fredrik tipsar

Fredrik gillar kläder!

Mode
Fredrik gillar kläder! Han vill att fler ska våga klä upp sig – men lägger störst vikt vid att man ska känna sig bekväm i kläderna man bär. Från Smakrådet kommer Fredrik att tipsa och inspirera om allt som rör kläder och stil.

Lär känna de andra i Smakrådet

Joel

Mat
Snacka mat och kök med mig.

Viola

Mode
Snacka mode och outfits med mig.

Emelie

Skönhet
Snacka hår och skönhet med mig.

Adde

Teknik
Snacka prylar och teknik med mig.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle