Kundklubb

Lär känna Adde

Spelar fotboll – både på gräs och med tv-spelskontroll i handen.

Älskar att fiska, gärna långt ifrån stan tillsammans med vänner.

Samlar på sneakers, helst från Nike.

Adde

Teknik
Adde gillar teknik – framför allt telefoner. Om du någon gång besöker Hallarna med en trasig smartphone är chansen stor att Adde kan lagat den. Samtidigt är hans stora intresse kanske så analogt som det kan bli, nämligen fiske. Från Smakrådet kommer Adde att tipsa och inspirera om allt som rör prylar och teknik.

Lär känna Adde

Spelar fotboll – både på gräs och med tv-spelskontroll i handen.

Älskar att fiska, gärna långt ifrån stan tillsammans med vänner.

Samlar på sneakers, helst från Nike.

Vad är det bästa med att jobba i en teknikbutik?
Det bästa är att hjälpa dem som tycker att de inte kan någonting om teknik. En del kunder kommer in och säger att de har en dum fråga, men det finns inga dumma frågor. Teknik är inte enkelt och man behöver nog vara intresserad av det för att ha koll. En gång sålde jag två telefoner till ett äldre par och hjälpte dem att föra över allt från sina gamla mobiler till de nya. Det tog lite längre tid så jag gav dem ett par stolar att sitta på och bjöd på kaffe. Dagen efter kom de tillbaka med fika till mig som tack och berättade att de var väldigt nöjda. Det är det som allt går ut på. Jag sover bättre på nätterna när jag har fått hjälpa människor i butiken.

Vilken teknikpryl är din favorit?
Mobiltelefonen, såklart! Jag minns före smartphonens tid, då sprang jag alltid hem till min stationära dator för att googla på saker. När jag väl skaffade en iPhone 3G kände jag, wow – kan man göra så här? I telefonen har du allt. Jag kan kolla på serier, fotbollsmatcher, söka efter saker, läsa nyheter, ta bilder, betala i butiker, allt möjligt. Med en telefon är jag heller aldrig ensam och kan hålla kontakten med min familj som inte bor i samma stad, som jag ringer till ofta. Mobiltelefonen blir som en bästa kompis. Därför är den min favoritpryl.

Vad hjälper du oftast kunder med?
Oftast är det problem med telefoner. Antingen olika typer av reparationer eller att en kund behöver hjälp med att sätta på ett skärmskydd på rätt sätt. Genom åren har jag nog satt på skärmskydd på flera tusen telefoner. Det är säkert åtta om dagen och jag har jobbat med teknik sen jag var 19. Med tiden har jag blivit riktigt bra på det!

Adde tipsar

Lär känna de andra i Smakrådet

Fredrik

Mode
Snacka kläder och stil med mig.

Joel

Mat
Snacka mat och kök med mig.

Viola

Mode
Snacka mode och outfits med mig.

Emelie

Skönhet
Snacka hår och skönhet med mig.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle