Festprylarna du behöver

Alla fester behöver rätt pynt för att skapa den där härliga festkänslan. Oavsett om det är nyårsfest, barnkalas eller kompisgänget som svänger förbi behöver du rätt grejer för att fixa där hemma. Här är mina tips på pålitliga prylar som höjer feststämningen.

Ni vet känslan. Fem minuter kvar och gästerna är på väg. Lägenheten är städad, pyntad och redo för fest. Underbart, eller hur?
Den känslan kommer inte av sig själv. Den kräver planering och fixande för att uppnås. Lyckligtvis finns det några betrodda och effektiva knep för att nå den känslan varje gång. Jag snackar såklart om prylarna som höjer feststämningen till max.
Med de här grejerna i hemmet blir festen en riktig succé:

Rökmaskin
Alla har vi väl drömt om att skapa känslan av en påkostad musikvideo där hemma? En rökmaskin gör jobbet. Fyll på med rökvätska, placera den var du vill och bevittna vardagsrummet bli ett dansgolv värt namnet.

Ballonger
Ingen blir någonsin för gammal för ballonger. Blås upp dem själv eller använd helium om du verkligen vill skapa en inbjudande feststämning. Med snören kan du sen knyta fast ballongerna i en ballongvikt så att de inte svävar i väg upp till taket. Använd ett färgtema på ballongerna som passar med resten av ditt pynt så knyter du ihop festen på ett snyggt sätt.


Discolampa
Rätt belysning är ovärderlig när det kommer till hemmafester. Ingenting är värre än ett bländade lysrör i ansiktet när festen precis börjar komma i gång. Med en discolampa kan du både få extra färg på festen och en rörelse i ljuset som ger en häftig effekt.


Konfettibomb
Är det någonting som ska firas? Glöm inte konfettibomben! Perfekt när kamerorna börjar åka fram och minnen ska förevigas. Sikta inte mot någons ansikte bara – och var beredd när smällen kommer. Att städa upp konfettin låter vi vara morgondagens problem.

Dela

Relaterade tips

Premiär för Smakrådet

Mat
Med humor och finess kommer fem profiler från Hallarna att dela med sig av tips och inspiration. Alltifrån fyndiga knep som hjälper dig i vardagen – till smarta tips som stärker självförtroendet.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle