Kundklubb

Premiär för Smakrådet

Våra medarbetare gillar vad de gör – och det märks. Den som besökt Hallarna kan intyga.

Den glädjen och inspirationslusten vill vi ge ännu mer plats. Därför har vi sammanställt ett Dream Team med engagerade medarbetare från utvalda butiker som kommer göra det de är bäst på, att hjälpa och inspirera våra kunder.

Med humor och finess kommer fem profiler från Hallarna att dela med sig av tips och inspiration. Alltifrån fyndiga knep som hjälper dig i vardagen – till smarta tips som stärker självförtroendet.

Känner du dig tafatt i köket? Osäker på hur ett klädesplagg egentligen ska sitta? Kanske har du fastnat i gamla hjulspår med samma frisyr om och om igen? Luta dig tillbaka, Smakrådet hjälper dig framåt.

Dela

Relaterade tips

Så blir vit fisk busenkel att tillaga

Mat
Samma temperatur funkar för all vit fisk.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle