Kundklubb

3 tips på bra basplagg!

Alla behöver bra basplagg i sin garderob. Att lita på en trogen uppsättning kläder som passar vid de flesta tillfällen ger en trygghet när stressen slår till. Men vad ska man egentligen välja? Här är mina tre favoriter.

Basplagg hjälper dig att slippa tänka. Med tidlösa plagg som passar året om och dessutom går att kombinera med olika stilar, plagg och accessoarer sparar du dyrbar tid och tankekraft framför spegeln.

Dessutom kan du lita på att din outfit kommer hålla måttet. Det fina med basplagg är att de både är snygga som de är, men också att de enkelt kan framhäva andra detaljer i din outfit om du vill. Prova dig fram med olika accessoarer och du kommer snart att märka att dina basplagg passar till det mesta.
Oavsett om det handlar om en jobbintervju, en avslappnad fika med kompisgänget eller en finmiddag – basplaggen hjälper dig att sätta outfiten.
Här är mina favoriter som passar till allt:


Vit oversized skjorta

Det här plagget är en riktig klassiker. Passar lika bra till en casual look som till mer uppklätt. Allt handlar om vad du väljer att bära tillsammans med skjortan. Släng på den över bikinin på sommaren när du hänger på stranden – eller bär den under en kofta på vintern. En vit oversized skjorta funkar året om och är enkel att kombinera med andra plagg. Ett givet val i min garderob.


Soft touch t-shirt

T-shirts finns i så många varianter. Väljer man en t-shirt i soft touch-material får man en något lyxigare känsla än med t-shirts i klassisk bomull. Det ger en bättre bredd och fler möjligheter att matcha med andra kläder. Jag gillar att slänga på en soft touch t-shirt till ett par kostymbyxor – snyggt utan att vara för uppklätt.


Stickad tröja

Bland det bästa jag vet är att få mysa ned i en riktigt bra sticka tröja. På vintern eller sena sommarkvällar, med klackar eller sneakers – i alla lägen passar den stickade tröjan in. Medan en hoodie potentiellt kan förändra hela looken förhöjer en bra stickad tröja resten av din outfit. Då kan du hålla värmen utan att tumma på kvaliteten.

Dela

Relaterade tips

Välj rätt storlek på skjortan

Mode
Här är sakerna du ska titta på

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle