Kundklubb

Så matchar du outfiten med jeansen

Bootcut, straight, tapered, hög eller låg midja? Det finns så många olika typer av jeans och det är inte alltid helt enkelt att veta vilka kläder som passar till vilka byxor. Här är några av mina favoritjeans – och mina tips på hur man matchar outfiten!

Först och främst: jag älskar jeans! De är lätta att använda både tillsammans med en riktigt casual look och mer festligt. Allt handlar om hur du kombinerar andra plagg tillsammans med byxorna. Var inte rädd för att experimentera med olika plagg för att hitta en look som du själv gillar. Men om du behöver hjälp, sno några av mina tips här nedanför!

Klassikern – vanliga raka
Om du använder ljusa stentvättade jeans är mitt bästa tips att slänga på dig en vit t-shirt tillsammans med dina favoritskor. Innan du protesterar och säger att det låter alldeles för nedklätt – tänk bara på
hur många personer som rockat den här stilen genom åren. Det finns en anledning till att den är så populär. När kvällen kryper sig på och temperaturen sjunker är det bara att ta på sig ett extra lager på överkroppen – dessa klassiska jeans är snygga till det allra mesta.

Low waist bootcut
Dessa jeans kombinerar vilda västern med musikvideor från tidiga 00-talet. Bootcutsnittet gör det möjligt att få på sig större skor som boots eller uggs – ta den chansen! Den låga midjan bryter av och
för tankarna till ikoner som Britney Spears och andra popstjärnor från millennieskiftet. Med den här jeansmodellen är det viktigt att tänka på att välja ett par som sitter riktigt bra runt höften. Känner du dig bekväm skulle jag rekommendera en bra crop top upptill.

Full length flare
Om du tycker att bootcut inte känns tillräckligt utsvängt – då är det här jeansen för dig. Med en passform som för tankarna till en mer vintage look går de här byxorna att styla tillsammans med
något mer uppklätt. Dessa jeans har en tajtare passform ned till knäna, sedan svänger de ut ordentligt. Jag gillar att kombinera de här byxorna med ett par klackar, eller åtminstone skor med högre sula, för att verkligen få fram den härliga silhuetten. Upptill går det alldeles utmärkt med en skjorta eller finare blus.

Dela

Relaterade tips

Välj rätt storlek på skjortan

Mode
Här är sakerna du ska titta på

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle