Kundklubb

Vi gillar sport

Hallarna är en stolt supporter av Halmstads föreningsliv.

Vi tycker att det är viktigt och värdefullt med ett levande föreningsliv. Det engagerar ett stort antal människor och bidrar till en meningsfull vardag för många barn & ungdomar. Därför har vi valt att samarbeta med HBK, Astrio & Hammers.

BK Astrio finns verksamhet från fotbollsskola till seniorfotboll och på Söndrums IP tränar regelbundet över 700 aktiva spelare under ledning av ett 100-tal ledare. Söndrums IP är hjärtat i föreningen och en miljö som ska präglas av gemenskap, kämpaglöd och spelglädje.

Hallarna och BK Astrio har tecknat ett nytt samarbetsavtal som innebär att Hallarna fortsätter vara en av föreningens huvudpartners. Avtalet ger BK Astrio och Hallarna fortsatta möjligheter att arbeta vidare med det hållbarhetsfokus som inleddes föregående år där vi tillsammans arbetar för ett mer hållbart Halmstad.

Halmstad Hammers HC har sin verksamhet i Halmstad Arena och engagerar barn och ungdomar från hockeyskola upp till A-lagsverksamhet. Klubben har idag ca 450 aktiva spelare och ca 900 medlemmar. Föreningen jobbar hårt med sin ungdomsverksamhet för att kunna fostra goda förebilder med fokus på glädje, gemenskap samt etik och moral.

Halmstad Hammers HC vill vara en god samhällsmedborgare och verka för att göra alla sina intressenter bättre!

– Det känns otroligt kul att kunna fördjupa samarbetet mellan Halmstad Hammers HC och Hallarna. Under säsongen 2021/2022 välkomnar vi Hallarna som bronspartner till föreningen. Vi kommer stärka banden till varandra genom tydliga och synliga aktiveringar ihop. Fokusområdena i samarbetet ligger i att skapa förutsättningar för att våra aktiva barn och ungdomar ska kunna utöva sporten ishockey samt uppmärksamma och bidra till ökade intäkter till Barncancerfonden i och med Hallarnaloppet vilket känns helt fantastiskt, säger Martin Andersson, säljare i Halmstad Hammers HC.

HBK – Halmstads Bollklubb är en breddförening med över 500 spelare och 120 ledare. Deras representationslag från herr och dam spelar i Allsvenskan respektive division 1. Med deras blåa tråd som ledstjärna erbjuder de möjlighet till utveckling och utbildning med fokus på fotboll, som också gör att de har en av de bästa akademiverksamheterna i Sverige. Förutom att varje dag uppmuntra barn och ungdomar till att röra på sig hälsosamt engagerar de sig även i samhället. Genom det omfattande CSR-projektet #FRAMÅT bidrar vi till att göra Halmstad till en bättre kommun att leva i.

Övergripande mål för projektet #FRAMÅT:

”Halmstads BK ska genom värdeorden omtanke, utveckling och inkludering, med fotboll som verktyg och hela Halmstad som arena,  jobba #FRAMÅT för en hållbar framtid. Detta genom att öka kunskap och förståelse för hållbarhetens tre ben, förebygga ensamhet och främja integration, jämställdhet och psykisk hälsa bland unga varje dag.”

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle