Ny butik!

Clas Ohlson öppnar på Hallarna!

Vi kan glädjande meddela att Clas Ohlson kommer att öppna upp sina dörrar på Hallarna i Halmstad – De öppnar sin butik i mars 2024.

Clas Ohlson är en butik med ett brett sortiment inom segmentet hemmafix.

Clas Ohlson är sedan länge en efterlängtad aktör och passar väl in i Hallarnas redan starka utbud av butiker, caféer och restauranger. Hallarna fortsätter därmed att utvecklas som en stark och attraktiv destination i regionen.

  • Det känns väldigt kul att öppna en tredje butik i Halmstad. Vi får ett riktigt bra läge som gör oss ännu mer tillgängliga för våra kunder. Butiken kommer att ha ett brett sortiment med smarta och prisvärda produkter för att fixa hemma, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.
  • Det är otroligt kul att ännu en stor och väletablerad kedja väljer att öppna upp hos oss på Hallarna, säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna. Vi ser fram emot vårt samarbete och hälsar Clas Ohlson varmt välkomna till vårt fina köpcentrum.

 

Clas Ohlsson öppnar på Hallarna i mars 2024.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle