Kundklubb

NY BUTIK, Wild Gecko!

Butiken Wild Gecko, med sitt unika koncept inom body piercing och smycken, öppnar på Hallarna!

Hallarna köpcentrum i Halmstad fortsätter att växa och utökar nu med ett nytt spännande butikskoncept. Vi kan glädjande berätta att Wild Gecko öppnar sin butik redan 1 maj 2024, på Hallarna.

Wild Gecko har sedan starten fokuserat på att bygga sitt unika koncept, med inriktning mot tuffa och spännande kroppsaccessoarer. Hittills har konceptet attraherat främst den yngre målgruppen i åldrarna 16 – 35 år. Konceptet går under namnet Attitude By Accessoars. Med sitt erbjudande inom piercing, smycken och accessoarer har Wild Gecko snabbt stigit i popularitet hos kunderna.

– ”Vi ser fram emot att skapa en inspirerande atmosfär för alla åldrar och vill uppmuntra till att våga utforska och uttrycka sin personliga stil, samtidigt som vi på Wild Gecko vill bidra till att forma Hallarnas framtid, som en plats för kreativitet och inspiration”, säger grundare och verksamhetsutvecklare, Bedirhan Kardas.

– ”Vi är glada över att välkomna Wild Gecko till Hallarna och är övertygade om att deras unika koncept kommer att bli ett bra tillskott och mycket uppskattat hos våra besökare”, säger Niklas Santesson, centrumchef Hallarna.

Just nu anpassas lokalen efter verksamheten och butiken är planerad att öppna upp redan 1 maj 2024.

Läs mer om Wild Gecko HÄR

 

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle