Kundklubb

NAME IT Öppnar!

Vi är mycket glada att kunna meddela att NAME IT kommer öppna upp på Hallarna den 23 Maj 2024.

NAME IT designar lekfullt och prisvärt mode för barn som vet vad de vill ha. Genom att se världen genom barnens ögon och finna inspiration i deras rättframhet, skapar vi trendig design med stort fokus på denim, alltid med komfort, säkerhet och kvalitet i åtanke.

NAME IT är en del av BESTSELLER och startade som EXIT 1986. 1996 introducerades NAME IT som ett undervarumärke och 2008 döptes EXIT om till NAME IT. Idag finns NAME IT representerat på mer än 20 marknader i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika och Australien, och täcker behoven hos barn i åldrarna 0-16.

– Det är riktigt kul att meddela att en ny trendig barnklädesbutik öppnar upp hos oss på Hallarna. Name It erbjuder ett brett utbud av moderiktiga kläder för barn i alla åldrar , så vi ser fram emot öppningsdagen och hälsar Name It varmt välkomna till vårt fina köpcentrum. Säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle