Hallarna Cupen

Vi på Hallarna är mycket glada över att kunna presentera Hallarna Cupen i samarbete med Astrio BK. Avtalet är långsiktigt med option på förlängning och innebär att Astrios T-cupen byter namn till Hallarna Cupen.

BK Astrio och Hallarna har haft ett långvarigt partnerskap där Hallarna och föreningen samverkar i olika CSR-projekt. Nu tas samarbetet till nästa nivå och tillsammans ska BK Astrio och Hallarna skriva ett nytt kapitel i föreningens historia.

– Det här avtalet ger BK Astrio nya möjligheter och kommer bli en viktig pusselbit i vår satsning, både på och utanför fotbollsplanen. För att föreningen ska kunna fortsätta växa och skapa bättre förutsättningar i vår fotbollsverksamhet så behöver vi vara ännu starkare utanför fotbollsplanen, därför är dessa samarbeten oerhört viktiga för BK Astrio, säger Oscar Carlson, Kansliansvarig på BK Astrio.

– Vi är väldigt glada och stolta över att vara partner med BK Astrio. Våra CSR värderingar om att inspirera barn till att röra på sig för att må bra och för att ha kul tillsammans, samt stärka barns självförtroende och tro på sig själva går hand i hand. Vi ser nu fram emot att lyfta vårt samarbete ännu en nivå i form av Hallarna Cupen, säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle