Varför finns inte alla butiker med?

Alla butiker har inte valt att ansluta sig, detta är frivilligt för butiksägarna. Vi uppdaterar löpande vilka butiker som ansluter sig här.

Dela inlägget:

Transport

Att cykla till Hallarna är bäst för vår miljö. Det finns många bra cykelvägar och självklart har vi bra cykelställ där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpumpar.

Kommer du från norr eller söder är det enklast att köra E6/E20. Hallarna ligger strax öster om motorvägen. Ta av mot Fyllinge och sväng sedan in på Prästvägen. Kommer du inifrån Halmstad är det bara att köra Laholmsvägen mot E6/E20, fortsätta under motorvägen och sedan ta till vänster in på Prästvägen. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

För dig med elbil, du hittar våra laddstationer på parkeringen intill XXL.

Buss 3 går från Resecentrum i Halmstad centrum flera gånger i timmen. Drygt tio minuter senare är du framme. Hållplatsen ligger precis utanför Hallarna. Även Buss 2 går från Sjukhuset i Halmstad 2 gånger i timmen. Hållplats Fyllebro. Kolla busstiderna på Hallandstrafiken. Behöver du beställa färdtjänst görs det lämpligast till Prästvägen 1, entrén vid Coop.

I anslutning till Hallarna finns 1 500 parkeringsplatser. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

För dig med elbil, du hittar våra laddstationer på parkeringen intill XXL.

Vi har bra cykelställ vid alla våra entréer där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpump vid Blå entré.

Service

Vid behov kan rullstol lånas gratis av vakten. Telefon 073-325 90 18 så hjälper vi dig. (Mot uppvisande av legitimation)

Vår fotoautomat ligger innanför Gul entré mitt emot Hemmakväll.  Här kan du ta bilder till körkortsförnyelser, ID-kort med mera. Fotograferingen är användarvänlig, högkvalitativ och tar cirka 3 minuter. Betalar gör du enkelt med kort.

Inne i gallerian vid Blomsterlandet kan du smidigt hämta paket som du har beställt via e-handel till Instabox eller Budbee.

Har du särskilda behov så underlättar vi för dig med:

Infostationer: I samtliga tre entréer finns en infotavla med butiker och serviceställen.

Parkering:  Vid alla tre entréer finns det märkta handikapparkeringsplatser.

Lån av rullstol: Vi lånar gärna ut rullstol vid behov. Om du vill vara säker på att den finns tillgänglig kan du boka innan ditt besök. För att boka eller låna kontakta väktare på telefon 073-325 90 18

Toaletter:  Vi har 2 st toaletter anpassade för funktionshindrade, en intill Food Market och en vid Blomsterlandet.

Entréer:  För dig som är rullstolsburen finns det avlånga grå knappar utanför alla entréer för att öppna sidodörrarna bredvid entrésnurran.

Hundar: Det är tillåtet att ta med sig certifierade assistans- och ledarhundar in.

I köpcentrumet finns totalt 24 toaletter, varav två är handikappanpassad. Ni finner toaletterna vid Food Market samt vid Blomsterlandet. Vid Food Market hittar du även ett familjerum med skötbord, mikrovågsugn och toalett för stor och liten.

Kvarglömda varor/påsar lämnas till den butik de kommer ifrån alt. till Vakten. Gällande nycklar, mobiltelefoner, plånbok etc kontakta vakten. Telefon: 073-325 90 18

Du kan ladda dina olika enheter i våra loungeytor som du hittar vi den Blå samt den Gröna entrén.

Gratis wi-fi finns att tillgå i hela gallerian för dig som besökare.

Endast Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epilepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

I gallerian har vi en bankomat, du hittar den mittemot Stadium.

Seniorer

Detta gäller första tisdagen i månaden. Passa på att shoppa till förmånliga priser i våra butiker denna dag och pausa med en fika eller lunch på plats eller att ta med.

OBS! Samtliga rabatter gäller endast Seniorer/Pensionärer som uppvisar giltig legitimation (65 år och uppåt) gäller i ovan nämnda butiker på Hallarna kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ordinarie priser och ej på presentkort  eller på receptbelagda läkemedel. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av erbjudanden samt felskrivningar.

Albrekts Guld: 20% på ett köp
Gäller ej kedjor 18K, schalins ringar
Bengtsons Ost: Vid köp för över 400 kr på ord sortiment får kund 10%
Brothers: 10% på ett köp
Carlings: 10% på en vara vid ett köp.
Cassel: 10% på ett köp
Cubus: 10% på ett köp
Dinsko: 10% på ett köp
Espresso house: 10% på ett köp
Elgiganten: 20% på alla laddare och skärmskydd
Food Market: 10% på all mat
Gerdas Te & Kaffe: 10% på ett köp
Good Morning Hotell: 20 % på frukost.
Guldfynd: 20% på ett köp
Gäller ej kedjor 18K, schalins ringar
Hemmakväll: 10% på ett köp
Jack & Jones 10% på ett köp
Kappahl: 10% på ett köp Gäller ej Newbie
Kjell & CO 10% på ett köp
Gäller ej Apple, Google, Dji samt på hårddiskar och presentkort
KronansApotek: 10% på ett köp
Life: 10% på ett köp
Lindex: 10% på ett köp
MQ/Marqet: 10% på ett köp
New Yorker: 10% på ett köp
Panduro: 10% på ett köp
Piraia: 10% på ett köp
Scorett: 15% på ett par skor
Skopunkten: 10% på ett köp
Smycka: Gratis putsning av ett smycke.
Gäller ej cyklar
Stora Coop: 5% på ett köp när du handlar för 200kr
Synoptik: Gratis synundersökning vid köp av glasögon
Synsam: 25% på allt
Teknikmagasinet: 10% på ett köp
Gäller ej tjänster, värdebevis, mobiltelefoner, tablets eller
produkter från Apple eller Google.
Trendbags: 15% på ett köp
Ur & Penn: 20% på batteribyte för alla seniorer. Gäller på batteribyten utförda i butik.
Vacker: 15% på behandlingar
Wagner: 10% på ett köp
Yoogibost: 20% på ett köp
Östras Bröd: Varierat kampanjerbjudande

Vid behov kan rullstol lånas gratis av vakten. Telefon 073-325 90 18 så hjälper vi dig. (Mot uppvisande av legitimation)

Presentkort

Giltighetstiden är 1 år från laddningsdatumet. Se kvarvarande giltighetstid och belopp på ditt presentkort här.

För att ladda ett presentkort behövs ett kredit- eller betalkort, presentkortet kan sedan laddas med valfritt belopp mellan 100-2500 kr.

Alla butiker har inte valt att ansluta sig, detta är frivilligt för butiksägarna. Vi uppdaterar löpande vilka butiker som ansluter sig här.

Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället som ett presentkort i butiken du handlat.

Familjer

Vi har en skojig lekplats utanför Gul entré för barn i alla åldrar.

Välkommen att ta fram leklusten hos oss!

Ni hittar vårt familjerum intill toaletterna Vid Food Market. Här finns soffor där man kan varva ner en stund och kanske amma i en lite mer avskild miljö. Behöver ni byta blöja finns det två skötbord och papperskorgar. Här finns även möjlighet till att värme barnmat samt en lägre toalett anpassad för mindre barn.

Familjerumet har öppet alla dagar kl 10:00-18:00

Populära sökningar