Vinn biljetter till Paw Patrol Live

Ta chansen och vinn biljetter till PAW Patrol Live samt ett exklusivt idolmöte med valparna efter showen!

För att tävla: Gå in på vår Facebook sida och skriv din motivering under tävlingsinlägget med varför just du ska vinna och vilka du skulle vilja ta med dig till showen den 9 mars i Halmstad Arena.

Lycka till!

Totalt kommer fem vinnare utses som får 4 biljetter vardera.

Vinnarna meddelas den 4/3 via ett inlägg på vår Facebooksida och vinnarna kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!
Läs mer om showen på www.pawpatrollive.se

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. De 5 bästa motiveringarna vinner. Vinsten består av 4 stycken biljetter till PAW Patrol Live på Halmstad Arena den 9 mars samt idolmöte med valparna efter showen. Tävlingen pågår t o m 3/3-2019. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas den 4/3 via ett inlägg på Hallarnas Facebooksida och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.