Vi gillar kärlek

Ta chansen att visa uppskattning till någon du tycker extra mycket om!

Vinn en bukett med 150 röda rosor samt ett presentkort på Hallarna värde 1000 kr att ge till någon du tycker om på alla hjärtans dag.

För att tävla: Gå in på vår Facebooksida och besvara tävlingsfrågan samt skriv din motivation under tävlingsinlägget med varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas på Tisdag den 12/2 kl. 20 och vinnaren presenteras på hallarna.se samt Facebook onsdagen den 13/2. Vinnaren vinner en bukett med 150 röda rosor och ett presentkort på Hallarna till ett värde av 1 000 kr.  Lycka till!! Vinnarna skall sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor:
Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Vinnaren måste kunna ställa upp på ett fotografi den 14 februari på Hallarna. Hallarna förbehåller sig rätten att dokumentera vinnaren och publicera bild och text i sociala medier. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den bästa motiveringen vinner. Vinsten består av en bukett röda rosor samt ett presentkort på Hallarna värde 1000kr. Tävlingen pågår t o m 12/2-2019. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas samt presenteras på Facebook och om personen i fråga inte svarar inom 24 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare. Vinnarna meddelas den 13/2 via ett inlägg på Hallarnas Facebooksida och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset.