Vår födelsedag din fest!Vår födelsedag din fest!

Snart fyller Hallarna tre år så häng med på födelsedagsfest - hela vecka fyrtiotre.

Överraskningar, tävlingar, erbjudanden i butikerna – och skattjakt med Halle i gallerian - med chans att hitta ett presentkort värt 500 kronor - varje dag!

Se mer nedan...

Tävlingsformulär

Tävla och vinn ett presentkort laddat med 2 000kr.

Leta efter 10 födelsedags stjärnor på golvytan i gallerian, fyll i formuläret här på hemsidan vart du hittat dem, motivera varför just nu ska vinna. Den 26 oktober utser vi en lycklig vinnare som kontaktas via email!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Som innebär exponering av deltagarens namn och bild på Hallarnas sociala medier. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den som hittat alla stjärnorna i gallerian och har bäst motivering vinner. Vinsten består av 1 st presentkort på Hallarna till ett värde av 2000kr. Tävlingen pågår t o m 25/10-2020. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas via ett mail på den mail de registrerat sig med. Ett inlägg på Hallarnas sociala kanaler kommer att göras efter vinnaren tagit emot sitt pris. Om vinnaren i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.


Fyll i platserna där du fann stjärnorna
Varför ska just du vinna?

Varje dag hela vecka fyrtiotre överraskar vi våra besökare med något festligt!
Vill du kanske vara en av dem som kan bli överraskad och få ditt köp betalt? eller något annat kul. Under hela vecka fyrtiotre kommer vi att överraska kunder & besökare med olika ting! Vi kan dyka upp när som helst, var som helst. Kanske blir det du nästa gång?

Skattjakt med Halle – Håll utkik efter ledtrådar på Hallarnas sociala medier
Varje dag är ett nytt äventyr tycker Halle, så hela vecka fyrtiotre gömmer Halle ett nytt presentkort i eller utanför gallerian värde 500 kr.
Ledtråd för varje gömställe finner du varje dag kl 10:00 via Hallarnas Instagram & FB vecka fyrtiotre. Lycka till!

Tävling i gallerian – vinn presentkort värde 2 000kr
Läs mer till vänster. Tävlingen pågår från den 19/10 kl 10:00 till 25/10 kl 18.