Tävling – Barnens dag

Ta chansen och vinn entrébiljetter för hela familjen till Barnens dag den 1-2 juni på Äventyrslandet i Halmstad.

Gå in på Hallarnas Facebook sida och skriv din motivering, varför just du ska vinna. Totalt kommer fyra vinnare utses som vinner entré för hela familjen till Barnens dag den 1-2 juni.

Vinnarna meddelas den 27/5 via ett inlägg på vår Facebooksida och vinnarna kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset! Läs mer om barnens dag på www.barnensdag.org

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. De 4 bästa motiveringarna vinner. Vinsten består av entré biljetter till barnens dag på Äventyrslandet den 1-2 juni. Tävlingen pågår t o m 26/5-2019. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas den 27/5 via ett inlägg på Hallarnas Facebooksida och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.