Wagner

Casual fashion-kläder med det lilla extra

Wagner riktar sig till män i alla åldrar. Det är cool mode för både yngre och mogna män, som alla önskar ” Value for money”, när de shoppar kläder. Våra brands är bl a Lindbergh, Bison, Shine Original och Junk de Luxe – alla levererar design, kvalitet och pris i rätt balans.

Låt dig frestas av alla våra jackor, byxor, tröjor, koftor, stickat, stövlar, T-shirts, slipsar, sweatshirts, pikétröjor och mycket mer. Perfekt för den stilmedvetna mannen, som önskar att personligheten står främst med finess och attityd.

Kvalitet seden 1946 hos Wagner

Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. En av anledningarna till vår framgång är vårt kompromisslösa fokus på den trevliga shoppingupplevelsen. Det kommer bl a till uttryck genom vår vänliga och kompetenta personal.

Vår passion är att klä dig i välsittande kläder och därför är det alltid tryggt att besöka oss, när garderoben behöver en elegant uppgradering.

Välkommen till Wagner!

Vi erbjuder just nu:

Privat tid i butik, innan öppning eller efter stängning. Hör av er till oss via våra konton på sociala medier alt maila oss på halmstad@wagnerfashion.se eller ring 073-699 64 91 för bokning.

Möjlighet att få varor hemkörda. Alternativt att vi kommer ut med varor till parkeringen. Kolla på vår hemsida www.wagnerfashion.se där kan du reservera varor i butiken som vi sen kan leverera hem till er. Har ni frågor på hur det funkar så ring oss  på 073-699 64 91 så hjälper vi er.

Känner vi oss inte 100% friska så stannar vi hemma. Vi har utökade städrutiner och håller avstånd i butiken.

Vi är sååå tacksamma för Er som stöttar vår butik, och alla de andra verksamheter som nu har stora utmaningar – för utan Er är vi ingenting🙏🏼😊

Telefonnummer: 0736- 99 64 91
Hemsida: www.wagnerfashion.se