Om Eurocommercial

Eurocommercial grundades i Holland 1991 och har många års internationell erfarenhet av köpcentrum. Den svenska verksamheten som etablerades 2001 växer och utvecklas år för år.

Idag äger Eurocommercial totalt sju köpcentrum i Sverige, Valbo i Gävle, C4 Shopping i Kristianstad, Grand Samarkand i Växjö, Hallarna i Halmstad, Ingelsta Shopping i Norrköping, Elins Esplanad i Skövde och Bergvik i Karlstad – alla belägna i intressanta stora regionsstäder med goda förutsättningar för tillväxt.

Centren håller en mycket hög standard och är dominerande handelsplatser i sina respektive upptagningsområden. Genom fokus på utveckling av sina fastigheter och långsiktiga relationer med affärspartners har Eurocommercial skapat ett kommersiellt utbud där Skandinaviens starkaste retailaktörer finns representerade tillsammans. Utbudet spänner över internationella, nationella och lokala aktörer inom retail, restaurang- och cafénäringen, hälsa, vård samt service och nöjen.

Eurocommercial har installerat solceller i alla sina köpcentrum i Sverige. Det är ett led i ett aktivt hållbarhetsarbete som bland annat innebär att gå mot att bli klimatneutrala år 2030.

Vid önskemål om etablering i något av köpcentrumen eller vid frågor kontakta:
Mail: leasing-sweden@ecpnv.com Tel: 08-678 53 60

POPULÄRA
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.

Filter

Webien Sökresultat visas endast när en sökning är gjord.

Idag är det stängt

Idag är Köpcentret stängt