Vinn biljetter till Markoolio!

I samarbete med Nöjet Konsert tävlar vi nu ut biljetter till Markoolio på Tylösand i Halmstad den 19 juli!

Två personer har möjlighet att vinna två biljetter var till denna konsert.

För att vara med och tävla gå in på vår instagram hallarnahalmstad och gillar vårt tävlings inlägg, följer oss och Nöjet Konsert på Instagram samt skriver en kommentar om varför just du ska vinna dessa biljetter! Vinnarna presenteras den 28/6 i tävlingsinlägget.

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Instagram att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på rätt svar. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den bästa motiveringen vinner. Vinsten består av 2 st konsert biljetter till Markoolio på Tylösand den 19/7. Tävlingen pågår t o m 26/6-2023. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle