Kundklubb

Vi älskar sport

Hallarna är en stolt supporter av Halmstads föreningsliv.

Vi tycker att det är viktigt och värdefullt med ett levande föreningsliv. Det engagerar ett stort antal människor och bidrar till en meningsfull vardag för många barn & ungdomar. Därför har vi valt att samarbeta med HBK, Astrio & Hammers. Läs kort om föreningarna längre ned.

 

Sportdagar på Hallarna i samarbete med Sportlotteriet. v.8-11

Varje lördag under v.8-11 kommer olika föreningar finnas på plats i gallerian.

SPORTDAGAR ska generera intäkter till idrotten i regionen.

Datum för när och vilken förening som kommer vara på plats i Gul entré:

25/2 – Halmstad Hammers

4/3 – Halmstad Bollklubb

11/3 – Halmstad Bollklubb

18/3 – Astrio

 

Event under Sportlovet:

Halle på besök 25/2 kl 12:00-16:00

Ballongknytning 25/2 kl 12:00-16:00

 

BK Astrio finns verksamhet från fotbollsskola till seniorfotboll och på Söndrums IP tränar regelbundet över 700 aktiva spelare under ledning av ett 100-tal ledare. Söndrums IP är hjärtat i föreningen och en miljö som ska präglas av gemenskap, kämpaglöd och spelglädje.

Hallarna är en av föreningens huvudpartners. Avtalet ger BK Astrio och Hallarna fortsatta möjligheter att arbeta vidare med det hållbarhetsfokus som inleddes föregående år där vi tillsammans arbetar för ett mer hållbart Halmstad.

Halmstad Hammers HC har sin verksamhet i Halmstad Arena och engagerar barn och ungdomar från hockeyskola upp till A-lagsverksamhet. Klubben har idag ca 450 aktiva spelare och ca 900 medlemmar. Föreningen jobbar hårt med sin ungdomsverksamhet för att kunna fostra goda förebilder med fokus på glädje, gemenskap samt etik och moral.

Halmstad Hammers HC vill vara en god samhällsmedborgare och verka för att göra alla sina intressenter bättre!

HBK – Halmstads Bollklubb är en breddförening med över 500 spelare och 120 ledare. Deras representationslag från herr och dam spelar i Allsvenskan respektive division 1. Med deras blåa tråd som ledstjärna erbjuder de möjlighet till utveckling och utbildning med fokus på fotboll, som också gör att de har en av de bästa akademiverksamheterna i Sverige. Förutom att varje dag uppmuntra barn och ungdomar till att röra på sig hälsosamt engagerar de sig även i samhället. Genom det omfattande CSR-projektet #FRAMÅT bidrar vi till att göra Halmstad till en bättre kommun att leva i.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle