December tävling

Vinn ett presentkort på Hallarna värde 500kr!

Vi tävlar ut 2 st presentkort. Läs mer om tävlingsvillkoren nedan.

Tävling: Gå in på vår Instagram och skriv din motivering under vårt senaste tävlingsinlägg med varför just du ska vinna. Gilla gärna vår Instagramsida Hallarnahalmstad och tagga gärna 3 kompisar som också bör tävla, så har du chans att vinna presentkort på Hallarna till ett värde av 500kr. Vi tävlar ut 2 st presentkort värde 500kr. Tävlingen pågår tom 14 december, vinnarna meddelas på vår Instagramsida den 15/12.

Vinnarna meddelas den 15/12 via ett inlägg på vår Instagram och vinnarna kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Instagram att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. De 2 bästa motiveringarna vinner. Vinsten består av 1 st presentkort värde 500kr. Tävlingen pågår t o m 14/12-2021. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas den 15/12 via ett inlägg på Hallarnas Instagramsida och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.

Dela inlägget:
Populära sökningar