Tävling Alla hjärtans dag

Vinn ett presentkort på Hallarna värde 1 000kr!

Vi tävlar ut 1 st presentkort värt 1 000kr. Läs mer om tävlingsvillkoren nedan.

Tävling: Gå in på vår Instagram och svara på frågan under vårt senaste tävlingsinlägg. Gilla & spara bilden och tagga gärna en kompis som också bör tävla, så har du chans att vinna ett presentkort på Hallarna värde av 1 000kr. Tävlingen pågår tom 12/2 2023, vinnarna meddelas på vår Instagramstory den 13/2 2023.

Vinnaren meddelas den 13/2 via ett inlägg på vår Instagramstorie och vinnaren kan sedan kontakta oss på Hallarna via DM eller mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Instagram att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på rätt svar. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Rätt svar och den bästa motiveringen vinner. Vinsten består av 1 st presentkort värde 1 000kr. Tävlingen pågår t o m 12/2-2023. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare. Är två eller fler personer lika nära i sina svar, så lottas vinsten ut mellan dessa.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle