Tävling Black Week

Vinn ett presentkort på Hallarna värde 1 000kr!

Vi tävlar ut 1 st presentkort. Läs mer om tävlingsvillkoren nedan.

Tävling: Gå in på vår Instagram och skriv din motivering under vårt senaste tävlingsinlägg med varför just du ska vinna. Gilla gärna vår Instagramsida Hallarnahalmstad och tagga gärna 3 kompisar som också bör tävla, så har du chans att vinna presentkort på Hallarna till ett värde av 1 000kr. Tävlingen pågår tom 27/11 2022, vinnarna meddelas på vår Instagramsida den 28/11.

Vinnaren meddelas den 28/11 via ett inlägg på vår Instagramstorie och vinnaren kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Instagram att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den bästa motiveringen vinner. Vinsten består av 1 st presentkort värde 1 000kr. Tävlingen pågår t o m 28/11-2022. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.

 

Dela inlägget:
Populära sökningar

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada björnen Halle