Tävling

Vinn ett presentkort på Hallarna värde 200kr!

Vi tävlar ut 5 st presentkort. Läs mer om tävlingsvillkoren nedan.

Tävling: Gå in på vår Instagram och följ tävlingsanvisningar under vårt senaste tävlingsinlägg.  Så har du chans att vinna presentkort på Hallarna till ett värde av 200kr. Vi tävlar ut 5 st presentkort värde 200kr. Tävlingen pågår tom 25 Januari, vinnarna meddelas på vår Instagramsida via stoies den 26/1.

Vinnarna meddelas den 26/1 via ett inlägg på vår Instagram storie och vinnarna kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Instagram att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. 5 vinnare utses. Vinsten består av 1 st presentkort värde 200kr. Tävlingen pågår t o m 25/1-2022. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas den 26/1 via ett inlägg på Hallarnas Instagramstorie och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.

Dela inlägget:
Populära sökningar