Kundklubb

Hallarna <3 Decembergåvan

Inför julen 2023 går Hallarna hand i hand med Decembergåvan för att sprida julglädje till så många barn som möjligt.

– Vi är mycket stolta och glada över att kunna samarbeta med Decembergåvan i år för att fler barn skall kunna få uppleva julglädje. Säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna.

”För mig har julen alltid handlat om att ge. Därför är ett initiativ som Decembergåvan något som ligger mig varmt om hjärtat. Med hjälp av personer i vårt samhälle får vi möjlighet att ge tillbaka till de som inte har de så lätt och där december kanske är en månad fylld med ångest och stress än med vintermagi. Jag är därför tacksam för detta samarbete med Hallarna, som kommer göra det möjligt för oss att hjälpa ännu fler barn att uppleva den magi december besitter.” Säger Decembergåvans Projektledare Emmy Dannehall.

Samarbetet består bland annat av att Hallarnas besökare kommer kunna skänka julklappar på Hallarna till Decembergåvan samt att Hallarna skänker pengar till Decembergåvan via en julaktivitet för besökarna. Gåvorna fördelas och delas ut i samarbete med bl.a. Röda korset , Skolan mitt i byn, Änglagården och Hallands Sjukhus.

Köp en gåva och lämna in den oinslagen i vår infodisk vid följande datum & tider:

27/11: 15-18
2-3/12: 12-16
9-10/12: 12-16
13/12: 15-18

Uppskattade gåvor kan vara sällskapsspel, leksaker, teknik, pussel, presentkort o.s.v.

Gåvorna fördelas och delas ut i samarbete med bl.a. Röda korset, Skolan mitt i byn, Änglagården och Hallands Sjukhus.

Nisseverkstad

Den 16-17 december mellan kl 12-15 så kan du som besökare få dina julklappar inslagna i Decembergåvans nisseverkstad bredvid Lagerhaus.
Kostnaden är  50kr och pengarna går oavkortat till Decembergåvan.

Önskeverkstad

Välkommen till vår Önskeverkstad i Gul gång i gallerian, här kan barnen skriva och lämna sin önskelista till tomten. 5 barn har chansen att få en av sina önskningar uppfyllda. Och du, Hallarna skänker även 5 kr till Decembergåvan för varje önskelista som lämnas in.

 

Läs mer om Decembergåvan

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle