Hallarna Plus

Shoppa och bli belönad med Hallarna Plus – vår alldeles egna kundklubb.
Ladd ned appen där appar finns och skapa ett konto, klart!

Så här funkar det:

Hallarna Plus bygger på uppdrag och ett uppdrag fungerar som ett stämpelkort. Men istället för att samla stämplar löser du uppdrag. När du löst ett uppdrag blir du belönad.

Ladda ner Hallarna Plus i App Store eller Google Play. Genom att koppla din bank till appen registreras dina inköp automatiskt. När ett uppdrag är slutfört får du en notifikation i din telefon om att du kan hämta ut din belöning. Du behöver alltså aldrig mer komma ihåg att ta med dig dina stämpelkort.

Tips! Håll koll i appen efter uppdrag – det är aldrig långt kvar till nästa belöning.

Ladda ned appen här: Hallarna Plus

Få ut maximalt när du shoppar hos oss på Hallarna genom att ladda ned vår nya app Hallarna Plus och koppla din bank till appen. Det är såklart helt säkert och öppnar en ny värld av erbjudanden och belöningar.

Så här gör du:
Ladda ned appen där appar finns (App store, Google play)
Registrera dig i appen och gå in på din profil och tryck på Välj bank
Koppla din bank med hjälp av BankID
Ta del av alla erbjudanden och utmaningar

Är det säkert?
Självklart! Det viktigaste för oss är att du som användare känner dig helt trygg och vi samlar endast in information som är relevant för att du ska kunna ta del av dina belöningar när du handla på Hallarna.

Hur går det till?
När du anslutit din bank registréras dina Hallarna-köp i appen automatiskt. du får tillgång till fina erbjudanden och dina belöningar. Att koppla banken till appen gör att du får ut maximalt av din shopping hos oss på Hallarna.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada björnen Halle