Max antal besökareVardag 10-20 Helg 10-18.

Tillsammans måste vi fortsätta att hjälpas åt. Om vi är här bara när vi är friska, med rena händer och på avstånd sprider vi omtanke istället för virus.

Så shoppa, ät och njut av att vara här, men isär och du använd gärna våra alcogelstationer vid våra entréer när du besöker oss. 

Andra exempel på åtgärder vi har vidtagit:

Vi har begränsat antalet besökare inne i gallerian samtidigt till 1 911 personer. Vi har realtidsmätare som mäter detta.
Vi har utökat avståndet mellan sittplatserna i våra restauranger och caféer.
Vi har placerat ut handspritsdispensrar i varje entré.
Vi har fortsatt utökade städrutiner med kontinuerlig desinficering av extra utsatta ytor.
Vi har löpande dialog med våra butiker avseende hur vi tillsammans kan minska riskerna genom gemensamt ansvar.
Vi kommunicerar i köpcentrumet och digitalt för att påminna oss alla, varje dag.
Vi sätter in extra värdar under exempelvis lönehelger och andra perioder då det normalt sett brukar vara mycket människor i omlopp.
Vi måste hjälpas åt. Om vi är här bara när vi är friska, med rena händer och på avstånd sprider vi omtanke istället för virus.

Shoppa, ät och njut av att vara här, men isär!

För oss är din trygghet viktig och vi följer alltid Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
Vi har öppet ordinarie tider alla dagar i veckan. Genom våra generösa öppettider och stora ytor har vi mycket goda möjligheter att undvika trängsel. Planera gärna ditt besök så det passar dig. Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 12 alternativt efter klockan 18. Då är det oftast väldigt gott om plats i butiker och på parkeringen.

Ska du handla mat? Välj gärna att handla på morgnar/förmiddagar kl 8-11 eller kvällar kl 19-21 , då är det generellt färre kunder i butiken. Stora Coop har öppet kl 8-21 alla dagar

Förhållningen är att undvika trängsel. När du är på plats se dig om efter vår skyltning och våra tydliga markeringar. Lyssna också på det talade meddelandet i våra högtalare. Budskapet är en vänlig men mycket bestämd påminnelse om hur viktigt det är att vi alla håller avstånd till varandra. Tvätta händerna ofta och stanna hemma om du är sjuk. Använd också handspriten som finns utplacerad i våra entréer.