Butiksmedarbetare

Verksamhet:

Normal

Typ av tjänst:
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
24 mar, 2023

Isabel Andersson

Om rollen

Om dig.

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete, älskar att ge service till kund, är en lagspelare, har nära till skratt och trivs i en miljö med högt tempo.

Om arbetsuppgifterna.

Jobbet består främst av produktpåfyllning, kundservice samt annat som kan dyka upp i butiken under arbetsdagen. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande, noggrann och kommer till jobbet på gott humör. Våra kunder och dina kollegor ska märka att du brinner för att göra NORMAL till den bästa butiken och att du med ditt engagemang vill hjälpa kunderna att hitta sina produkter.

Vi söker medarbetare som främst jobbar dagtid men även helger och kvällar förekommer, ca 20 h/v.

Om rollen

Om dig. Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete, älskar att ge service till kund, är en lagspelare, har nära till skratt och trivs i en miljö med högt tempo. Om arbetsuppgifterna. Jobbet består främst av produktpåfyllning, kundservice samt annat som kan dyka upp i butiken under arbetsdagen. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande, noggrann och kommer till jobbet på gott humör. Våra kunder och dina kollegor ska märka att du brinner för att göra NORMAL till den bästa butiken och att du med ditt engagemang vill hjälpa kunderna att hitta sina produkter. Vi söker medarbetare som främst jobbar dagtid men även helger och kvällar förekommer, ca 20 h/v.
Isabel Andersson
Populära sökningar