Hallarna Cupen

Hallarna cupen är en ungdomsturnering i fotboll som ger en fantastisk start på fotbollssäsongen för både tjejer och killar mellan 10-11 år gamla. Cupen spelas varje år i slutet av april på Söndrums IP!
Tanken med cupen är att få spela träningsmatcher på gräs direkt efter avslutad vinterträning.

Hallarna Cupen spelas utan traditionellt slutspel för att alla deltagande lag och spelare ska få spela lika många matcher och njuta av härligt fotbollsspel under en hel dag. Årets upplaga av Hallarna Cupen äger rum lördagen den 23 april.

Vi på Hallarna är mycket glada över att kunna presentera Hallarna Cupen i samarbete med Astrio BK. Avtalet är långsiktigt med option på förlängning och innebär att Astrios T-cupen byter namn till Hallarna Cupen.

BK Astrio och Hallarna har haft ett långvarigt partnerskap där Hallarna och föreningen samverkar i olika CSR-projekt. Nu tas samarbetet till nästa nivå och tillsammans ska BK Astrio och Hallarna skriva ett nytt kapitel i föreningens historia.

– Det här avtalet ger BK Astrio nya möjligheter och kommer bli en viktig pusselbit i vår satsning, både på och utanför fotbollsplanen. För att föreningen ska kunna fortsätta växa och skapa bättre förutsättningar i vår fotbollsverksamhet så behöver vi vara ännu starkare utanför fotbollsplanen, därför är dessa samarbeten oerhört viktiga för BK Astrio, säger Oscar Carlson, Kansliansvarig på BK Astrio.

– Vi är väldigt glada och stolta över att vara partner med BK Astrio. Våra CSR värderingar om att inspirera barn till att röra på sig för att må bra och för att ha kul tillsammans, samt stärka barns självförtroende och tro på sig själva går hand i hand. Vi ser nu fram emot att lyfta vårt samarbete ännu en nivå i form av Hallarna Cupen, säger Niklas Santesson, Centrumchef på Hallarna.

Dela inlägget:

Datum:

23 april 2022

Tid:

00:00
 - 00:00

Plats:

Söndrums IP
Populära sökningar