Kliv in i vår galleria

Välkomna in på en virtuell rundtur i vår galleria!

80 butiker, restauranger & caféer under ett och samma tak

Hallarna är platsen att besöka oavsett sinnesstämning, årstid, om du har ont eller gott om tid, är i sällskap eller på egen hand, vet exakt vad du behöver, är hungrig eller trött, ska möta någon, är shoppingsugen eller bara vill gå runt och kolla det senaste.

Klicka på bilden nedan för att kliva in i vår galleria.

3D karta över gallerian

Hitta hit

Det är smidigt att besöka Hallarna. Vår adress är Prästvägen 1 och vi finns i direkt anslutning till E6/20 vid södra infarten till Halmstad, se karta.

Med bil

Kommer du från norr eller söder är det enklast att köra E6/E20. Hallarna ligger strax öster om motorvägen. Ta av mot Fyllinge och sväng sedan in på Prästvägen. Kommer du inifrån Halmstad är det bara att köra Laholmsvägen mot E6/E20, fortsätta under motorvägen och sedan ta till vänster in på Prästvägen. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

Med buss

Buss 30 går från Resecentrum i Halmstad centrum flera gånger i timmen. Drygt tio minuter senare är du framme. Hållplatsen ligger precis utanför Hallarna. Även Buss 20 går från Sjukhuset i Halmstad 2 gånger i timmen. Hållplats Fyllebro. Kolla busstiderna på Hallandstrafiken. Behöver du beställa färdtjänst görs det lämpligast till Prästvägen 1, entrén vid Coop.

Med cykel

Att cykla till Hallarna är bäst för vår miljö. Det finns många bra cykelvägar och självklart har vi bra cykelställ där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpumpar.