Keep calm and take a StaycationTävling #staycationhallarna Nu när man inte kan ut och resa i världen tar vi världen till oss… Fota dig framför några av världens populäraste platser hos oss i gul entré och dela med dig av ditt bästa resminne samt motivera varför just du ska vinna #staycationhallarna och ha chansen att vinna ett presentkort på Hallarna till ett värde av 500kr.

Totalt kommer 8 vinnare utses som vinner ett presentkort var på 500kr.
Läs mer nedan....

2 vinnare meddelas via ett inlägg på vår Instagram Tisdagar dessa veckor 29, 32, 34, 36. Vinnarna kan sedan kontakta oss på Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset!

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Som innebär exponering av deltagarens namn, användarnamn på Instagram samt att deltagarens foto visas på Hallarnas Sociala medier. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den bästa bilden och motiveringen vinner varje vecka. Vinsten består av 1 st presentkort till ett värde av 500kr. Tävlingen pågår t o m 31/8-2020. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas via ett inlägg på vår Instagram Tisdagar dessa veckor 29, 32, 34, 36 2020. Via ett inlägg på Hallarnas Instagram och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset. Om någon av vinnarna i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.