Halle världens bästa bästis-nalle!


Halle är en glad och omtänksam nalle. Han är blå som havet, lika livlig och lugn.

Han är en vanlig blå leksaknalle MEN med ett ovanligt magiskt liv! Både roligt och spännande. Han har nämligen blivit räddad till livet två gånger redan.

Han är en nalle som älskar att göra saker och lära sig sånt som är nytt! Det bästa han vet är att göra saker ihop med alla barn som kommer och besöker Hallarna. Då gillar han att dansa, springa och leka. Han tycker också om att göra utflykter och se allt som finns runt omkring Hallarna. Man blir glad av djur och natur tycker Halle och av sånt man aldrig sett förut. Och av bästisar blir man nog allra gladast! tycker Halle.

Halle tipsar!

I en annorlunda vardag ? är vi många som är hemma och dagarna kan kännas extra långa – för de små. Så Halle har nu samlat sina bästa tips på saker att göra tillsammans. Och du, Ta hand om varandra!

#skogen
Ta vara på stunden och gå ut i naturen, samla kottar och pinnar. Träna på att räkna och sortera i olika högar. Passa även på att ta en mysig picknick ihop. Halle blir glad av naturen och av sånt man aldrig sett förut. Och att vara tillsammans blir man nog allra gladast! ? PS. Är bullarna i frysen slut? Gör som Halle och ta med en take away från något av våra fik.

#träning
Halle gillar att röra på sig…och det är viktigt att fortsätta röra på sig i tider som dessa. Så varför inte utmana familjen om vem som klarar att göra flest situps, squats eller sitta längst i jägarställning? PS. Du finner massvis av bra redskap för både hemmaträning och uteträning hos Stadium och XXL.

#facetime
Att träffa vänner och släktningar är svårt i tider som dessa. Facetima och småprata lite med favoriterna istället. Halle tycker det är viktigt att ingen känner sig ensam, så ta hand om varandra ? PS. Dags för en ny telefon eller surfplatta? Vi har flera butiker som laddat upp med den senaste tekniken och som gärna hjälper dig.

#biomys
Halle tycker man måste få njuta lite extra ibland och unna sig något gott. Så varför inte lyxa till filmkvällen hemma genom att göra om vardagsrummet till en biosalong klipp ut små biobiljetter och duka upp med popcorn eller annat snacks och kryp upp i soffan tillsammans. PS. Saknar du snackset till filmen? Hos Hemmakväll finner du allt för en mysig och lyckad hemma kväll.

#måla
Halle tycker det är viktigt att man har kul ihop, så varför inte låta kreativiteten flöda och måla en tavla tillsammans. PS. Tar färgen eller pappret slut har flera av våra butiker precis fyllt på sina hyllor med massvis av nyheter.

#odla
Halle tycker varje dag är ett äventyr för man lär sig så mycket nya saker! Och nu när våren är kommen pass på att odla barns intresse för det som växer ? odla tillsammans och sätt krukorna på fönsterkarmen och märk dem med vad ni har planterat. PS. Saknar du jord, frön eller krukor? Då finns Blomsterlandet här för att hjälpa dig. Och om du inte kan ta dig till butiken erbjuder de just nu även hemleverans. Kontakta butiken för mer information.

#strandhäng
Längtar ni också efter sommar, sol och strandhäng? Om ni har badkar kan ni duka upp för en dag på ”stranden”. Fyll badkaret, på med simglasögon och badkläder och dyk ner. Var beredd med picknick på badlakanet, fruktiga smoothies och skön sommarmusik på högsta volym. ? Halle tycker det är viktigt att man har kul ihop! PS. I våra butiker finner du allt du kan tänkas behöva för det ”perfekta” strandhänget

#framtidsbrev
Skicka brev till framtiden. Fram med papper och penna, fina klistermärken och roliga bilder. Låt barnet knåpa ihop ett brev till sig själv i framtiden, som du kan spara och bevara i fem, tio, eller 15 år! PS. Är brevpappret eller pennorna slut? Panduro eller Akademibokhandeln hjälper dig gärna.

#kurragömma
Halle älskar att röra på sig och att leka tillsammans blir man nog allra gladast av! ?Så varför inte leka en lek som bidrar till både kreativitet och rörelse. Psst…ni kan även leka kurragömma med ett eller flera gosedjur, göm en nalle och låt barnen leta.

#friskluft
Frisk luft är bra för alla, så ta en promenad, gå till parken eller ta en cykeltur tillsammans. Halle tycker man ska LEVA fullt ut! Inte slarva bort tiden utan njuta av livet tusen gånger om PS. Om olyckan skulle vara framme med din cykel så har XXL en cykelverkstad och hjälper dig gärna.

#pussel
Halle tycker det är viktigt att man har kul ihop och att man gör saker tillsammans. Så saknar du inspiration till vad ni i familjen kan roa er med hemma i helgen? Pussla, pärla, rita, måla, klipp och klistra tillsammans. Låt kreativiteten flöda. PS. I behovet av något nytt så har flera av våra butiker precis fyllt på sina hyllor med nytt och färgglatt pyssel & pussel.

#pussel
Passa på att upptäcka nya världar ihop. Ta fram favorit böckerna och ha en mysig stund tillsammans PS. I fall ni behöver uppdatera biblioteket hemma finner ni en massa bra boktips hos Akademibokhandeln.

#plockaskräp
Vill du göra en insats, ta en sväng runt kvarteret och plocka skräp! Tänk på djur och natur släng alltid ditt skräp i en papperskorg. Bra, för alla. Så ta hand om varandra och vårt fina Halland <3