Hallarnaloppet – Spring där du ärVi ställer inte in - vi ställer om.
Nu när rådande omständigheter tyvärr inte gör det möjligt att arrangera ett traditionellt lopp har vi valt att ställa om till ett virtuellt lopp då Barncancer tyvärr inte tar en paus för att en pandemi råder.

Hallarnaloppets uppgift är att sprida glädje, att inspirera barn att röra på sig mer och samtidigt göra gott. I år gör vi ett digitalt lopp där alla barn kan delta och vi hoppas att just du är med och springer och på så sätt är med och stöttar Barncancerfonden.

Anmäl dig här till ett annorlunda Hallarnalopp 2020!

Hallarnaloppet – Spring för livet, där du är – är i år ett digitalt lopp via en app där du väljer din bana från ”där du är”.  Ett lopp för barn där pengarna som samlas in oavkortat går till Barncancerfonden. I det virtuella loppet kan alla delta utifrån sina förutsättningar. Deltagarna anmäler sig till loppet, springer en bestämd distans via en trackingapp på valfri plats och under angivet datum. Via appen kan deltagarna ta del av sitt resultat. Du kommer även kunna hämta ut din deltagartröja, nummerlapp och medalj innan loppet hos oss i infodisken vid angivna tider nedan.

28/8 kl 16-18
29/8 kl 12-14
4/9 kl 16-18

Tillsammans samlar vi in pengar till den livsviktiga forskningen och uppmärksammar alla barn som drabbas av barncancer. Tack för att ni är med – och varmt lycka till!

Kostnad minst 50 kr.
Du betalar detta med Swish: 123 525 36 46
Uppge kod: Hallarnaloppet.
Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

Info om loppet:
• Anmälan för lopp görs via vårt anmälningsformulär här på hemsidan.
• För barn.
• När: Lördagen 5 september
• Längd: Ca 1 km.

Ladda ned appen RaceONE läs hur du går tillväga här

Hur skapar jag konto i RaceONE för loppet?
Du kan använda Facebook eller mail och lösenord för att registrera ett konto hos RaceONE.

Hur hittar jag Hallarnaloppet i appen?
Sök på första sidan efter ditt lopp eller klicka på något av våra förslag.

Hur anmäler jag mig i appen till loppet?
Klicka ”Jag är deltagare” för att registrera dig. Du kan välja att genomföra loppet med RaceONE-appen och din mobil med dig, eller att lägga till ditt resultat i efterhand.
Ange ditt startnummer du fått. Observera att du måste tillåta att RaceONE får tillgång till platsinformation (sätt GPS-inställning till “Tillåt Alltid”).
Du behöver även anmäla dig till loppet här på sidan. En registrering i RaceONE-appen betyder inte att du är anmäld till loppet.