Hallarna BK Astrios nya hållbarhetspartnerHallarna har tecknat ett nytt samarbetsavtal med en sedan tidigare känd partner – BK Astrio. Där Hallarna blir föreningens första hållbarhetspartner.

- Efter uppföljningsmöte med Astrio känner vi på Hallarna att vi delar många värderingar och hållbarhetsmål. I och med detta vill vi gärna fördjupa och utöka samarbetet, dels med projekt som har hållbarheten i fokus, men även att unga tjejer och killar verkligen kommer ut och rör på sig, och då ser vi idrotten som en viktig del i detta, säger Niklas Santesson.

BK Astrio finns verksamhet från fotbollsskola till seniorfotboll och på Söndrums IP tränar regelbundet över 700 aktiva spelare under ledning av ett 100-tal ledare. Söndrums IP är hjärtat i föreningen och en miljö som ska präglas av gemenskap, kämpaglöd och spelglädje.

– Otroligt kul att kunna fortsätta samarbetet med Hallarna Halmstad. Företaget har sedan 2018 varit en stor och viktig partner till BK Astrio och det nya samarbetet ligger i linje med föreningens ambition att inkludera våra partners i arbetet mot de globala hållbarhetsmålen, vilket innebär att vi kommer att aktivera oss mer tillsammans i form av olika projekt med hållbarhet i fokus vilket känns helt fantastiskt, säger Oscar Carlson, kansliansvarig på BK Astrio.

 

BK Astrio