Kundklubb

Ledarhundar

Endast Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epilepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Dela inlägget:

Transport

Att cykla till Hallarna är bäst för vår miljö. Det finns många bra cykelvägar och självklart har vi bra cykelställ där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpumpar.
Kommer du från norr eller söder är det enklast att köra E6/E20. Hallarna ligger strax öster om motorvägen. Ta av mot Fyllinge och sväng sedan in på Prästvägen. Kommer du inifrån Halmstad är det bara att köra Laholmsvägen mot E6/E20, fortsätta under motorvägen och sedan ta till vänster in på Prästvägen. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster. För dig med elbil, du hittar våra laddstationer på parkeringen intill XXL.
Buss 3 går från Resecentrum i Halmstad centrum flera gånger i timmen. Drygt tio minuter senare är du framme. Hållplatsen ligger precis utanför Hallarna. Även Buss 2 går från Sjukhuset i Halmstad 2 gånger i timmen. Hållplats Fyllebro. Kolla busstiderna på Hallandstrafiken. Behöver du beställa färdtjänst görs det lämpligast till Prästvägen 1, entrén vid Coop.
I anslutning till Hallarna finns 1 500 parkeringsplatser. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster. För dig med elbil, du hittar våra laddstationer på parkeringen intill XXL.
Vi har bra cykelställ vid alla våra entréer där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpump vid Blå entré.

Service

Vid behov kan rullstol lånas gratis av vakten. Telefon 073-325 90 18 så hjälper vi dig. (Mot uppvisande av legitimation)
Vår fotoautomat ligger innanför Gul entré mitt emot Hemmakväll.  Här kan du ta bilder till körkortsförnyelser, ID-kort med mera. Fotograferingen är användarvänlig, högkvalitativ och tar cirka 3 minuter. Betala gör du enkelt med kort.
Idag finns det två st hjärtstartare i gallerian. En vid Elgiganten och en vid Rituals. Vid behov av hjärtstartare kontakta vakterna på telefon 073-325 90 18
Inne i gallerian vid Blomsterlandet kan du smidigt hämta paket som du har beställt via e-handel till Instabox eller Budbee.
Har du särskilda behov så underlättar vi för dig med: Infostationer: I samtliga tre entréer finns en infotavla med butiker och serviceställen. Parkering:  Vid alla tre entréer finns det märkta handikapparkeringsplatser. Lån av rullstol: Vi lånar gärna ut rullstol vid behov. Om du vill vara säker på att den finns tillgänglig kan du boka innan ditt besök. För att boka eller låna kontakta väktare på telefon 073-325 90 18 Toaletter:  Vi har 2 st toaletter anpassade för funktionshindrade, en intill Food Market och en vid Blomsterlandet. Entréer:  För dig som är rullstolsburen finns det avlånga grå knappar utanför alla entréer för att öppna sidodörrarna bredvid entrésnurran. Hundar: Det är tillåtet att ta med sig certifierade assistans- och ledarhundar in.
I köpcentrumet finns totalt 24 toaletter, varav två är handikappanpassad. Ni finner toaletterna vid Food Market samt vid Blomsterlandet. Vid Food Market hittar du även ett familjerum med skötbord, mikrovågsugn och toalett för stor och liten.
Kvarglömda varor/påsar lämnas till den butik de kommer ifrån alt. till Vakten. Gällande nycklar, mobiltelefoner, plånbok etc kontakta vakten. Telefon: 073-325 90 18
Du kan ladda dina olika enheter i våra loungeytor som du hittar vi den Blå samt den Gröna entrén.
Gratis wi-fi finns att tillgå i hela gallerian för dig som besökare.
Endast Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epilepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.
I gallerian har vi en bankomat, du hittar den mittemot Stadium.

Seniorer

Detta gäller första tisdagen i månaden. Passa på att shoppa till förmånliga priser i våra butiker denna dag och pausa med en fika eller lunch på plats eller att ta med. OBS! Samtliga rabatter gäller endast Seniorer/Pensionärer som uppvisar giltig legitimation (65 år och uppåt) gäller i ovan nämnda butiker på Hallarna kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ordinarie priser och ej på presentkort  eller på receptbelagda läkemedel. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av erbjudanden samt felskrivningar. Albrekts Guld: 20% på ett köp Gäller ej kedjor 18K, schalins ringar Bengtsons Ost: Vid köp för över 400 kr på ord sortiment får kund 10% Brothers: 10% på ett köp Carlings: 10% på en vara vid ett köp. Cassel: 10% på ett köp Cubus: 10% på ett köp Dinsko: 10% på ett köp Espresso house: 10% på ett köp Elgiganten: 20% på alla laddare och skärmskydd Food Market: 10% på all mat Gerdas Te & Kaffe: 10% på ett köp Good Morning Hotell: 20 % på frukost. Guldfynd: 20% på ett köp Gäller ej kedjor 18K, schalins ringar Hemmakväll: 10% på ett köp Jack & Jones 10% på ett köp Kappahl: 10% på ett köp Gäller ej Newbie Kjell & CO 10% på ett köp Gäller ej Apple, Google, Dji samt på hårddiskar och presentkort KronansApotek: 10% på ett köp Life: 10% på ett köp Lindex: 10% på ett köp MQ/Marqet: 10% på ett köp New Yorker: 10% på ett köp Panduro: 10% på ett köp Piraia: 10% på ett köp Scorett: 15% på ett par skor Skopunkten: 10% på ett köp Smycka: Gratis putsning av ett smycke. Gäller ej cyklar Stora Coop: 5% på ett köp när du handlar för 200kr Synoptik: Gratis synundersökning vid köp av glasögon Synsam: 25% på allt Teknikmagasinet: 10% på ett köp Gäller ej tjänster, värdebevis, mobiltelefoner, tablets eller produkter från Apple eller Google. Trendbags: 15% på ett köp Ur & Penn: 20% på batteribyte för alla seniorer. Gäller på batteribyten utförda i butik. Vacker: 15% på behandlingar Wagner: 10% på ett köp Yoogibost: 20% på ett köp Östras Bröd: Varierat kampanjerbjudande
Vid behov kan rullstol lånas gratis av vakten. Telefon 073-325 90 18 så hjälper vi dig. (Mot uppvisande av legitimation)

Presentkort

För att ladda ett presentkort behövs ett kredit- eller betalkort, presentkortet kan sedan laddas med valfritt belopp mellan 100-5000 kr.
Alla butiker har inte valt att ansluta sig, detta är frivilligt för butiksägarna. Vi uppdaterar löpande vilka butiker som ansluter sig här.
Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället kan de sätta tillbaka pengarna på ditt presentkort igen om du har det kvar annars får du det som ett presentkort i butiken du handlat alt tillgodokvitto.

Maskot

Vi har två stycken utrymmen för dig med mindre barn som vill gå undan en stund mellan inköpen. Det större familjerummet vid toaletterna intill Foodmarket har micro, soffor, vatten, skötbord och toalett (både för stor och liten). Det mindre amningsrummet ligger intill toaletterna vid Blomsterlandet.
Nej, Halle pratar inte men blir glad när barnen pratar med honom eller när han får en kram. Han har alltid en kompis med sig som hjälper honom att prata.
Under Aktiviteter kan du se när Halle är på plats nästa gång. Hoppas vi ses då.

Kundklubb

För att bli medlem, klicka på ”Skapa/Logga in” och fyll i dina uppgifter. Det tar bara några minuter!
Nej, det är helt kostnadsfritt att vara medlem i vår kundklubb.
Klicka på ”Skapa/Logga in” och ange din e-postadress och lösenord för att få tillgång till din profil.
Om du har glömt ditt lösenord, klicka på ”Glömt Lösenord” och följ instruktionerna för att återställa det.
Logga in på din profil och gå till ”Ändra profil” för att uppdatera din information.
När du blir medlem i vår kundklubb godkänner du automatiskt samtycke för alla våra marknadsföringskanaler (e-post, SMS och profiling).
Följ dessa steg för att justera dina samtycken:
  1. Logga In: Klicka på ”Skapa/Logga In” och ange dina uppgifter.
  2. Dina samtycken: Gå till ”Ändra profil” när du är inloggad.
  3. Ändra Samtycken: Aktivera eller avaktivera de marknadsföringskanaler du önskar.
  4. Spara Ändringar: Glöm inte att spara dina ändringar längst ner på din profil.
Ja, du kan avaktivera alla marknadsföringskanaler under ”Ändra profil”.

Familjer

Vi har en skojig lekplats utanför Gul entré för barn i alla åldrar. Välkommen att ta fram leklusten hos oss!
Ni hittar vårt familjerum intill toaletterna Vid Food Market. Här finns soffor där man kan varva ner en stund och kanske amma i en lite mer avskild miljö. Behöver ni byta blöja finns det två skötbord och papperskorgar. Här finns även möjlighet till att värma barnmat samt en mindre/lägre toalett anpassad för mindre barn. Familjerumet har öppet alla dagar kl 10:00-18:00
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle