Din önskan, vår julklappI år hjälper Halle tomten att uppfylla önskningar.

Vad önskar du dig mest från Hallarna? Fyll i formuläret här på hemsidan och motivera varför just du ska vinna din önskan. Varje vecka fram till jul presenterar vi 2 lyckliga vinnare som får sin önskan uppfylld.

Få din önskan uppfylld

Vad önskar du dig mest från Hallarna?
Fyll i formuläret här på hemsidan och motivera varför just du ska vinna din önskan. Varje vecka fram till jul presenterar vi 2 lyckliga vinnare som får sin önskan uppfylld.

Vad önskar du dig från Hallarna?
Varför ska just du vinna?

Läs mer om GDPR

Tävlingsvillkor: Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Som innebär exponering av deltagarens namn på Hallarnas sociala medier. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den som har bäst motivering vinner. Vinsten består av att få en önskan uppfylld på en produkt som finns på Hallarna. Tävlingen pågår t o m 24/12-2020. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna meddelas via ett mail på den mail de registrerat sig med. Ett inlägg på Hallarnas sociala kanaler kommer att göras efter vinnaren tagit emot sitt pris. Om vinnaren i fråga inte svarar inom 48 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare.

Läs mer om GDPR