Kom och gå vilse en stund

Hallarna är Halmstads utflyktsmål. Har du åkt E6 så känner du igen platsen, men allt annat är nytt. Här är fullt av, spännande butiker och restauranger och en helt egen känsla. Hos oss finner du även Skandinaviens största publika cylinder akvarium i vår blå entré. Lugn och energi i en ovanligt skön blandning. Hallarna är för alla oss som inte bara gör det som måste göras, utan också gillar att njuta på vägen dit. Vi som vet att en piruett under shoppingturen inte är en omväg, utan bara ett roligare sätt att ta sig från A till B. Vi kallar det shopping på halländska.

Det är smidigt att besöka Hallarna både med bil, buss och cykel. Kör du bil erbjuder vi fri parkering.

Och du, Hallarna blev utsett till Sveriges bästa köpcentrum 2019!

Välkomna!

Hallarna ägs av Eurocommercial som är en av Europas mest erfarna och långsiktiga köpcentrumägare, med en fastighetsportfölj bestående av köpcentrum, citygallerior och volymhandelsfastigheter i Frankrike, Italien, Belgien och Sverige. Bolaget grundades 1991 och är börsnoterat på NYSE Euronext i Amsterdam. För mer information om Eurocommercial, vänligen besök www.eurocommercial.com.

Vi gillar solen!

Vi kan nu med stolthet berätta att Hallarna har installerat en nätansluten solcellsanläggning på c:a 1800 kvm takyta, vilket är 1036 st paneler dessa kommer mata solel till gallerian med ca 330 000 kWh per år.  En besparing av koldioxidutsläpp som motsvarar 20 jorden-runt-resor med bil eller plantering av 183st träd.

Hitta hit

Det är smidigt att besöka Hallarna. Vår adress är Prästvägen 1 och vi finns i direkt anslutning till E6/20 vid södra infarten till Halmstad, se karta.

Med bil

Kommer du från norr eller söder är det enklast att köra E6/E20. Hallarna ligger strax öster om motorvägen. Ta av mot Fyllinge och sväng sedan in på Prästvägen. Kommer du inifrån Halmstad är det bara att köra Laholmsvägen mot E6/E20, fortsätta under motorvägen och sedan ta till vänster in på Prästvägen. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

Med buss

Buss 3 går från Resecentrum i Halmstad centrum flera gånger i timmen. Drygt tio minuter senare är du framme. Hållplatsen ligger precis utanför Hallarna. Även Buss 2 går från Sjukhuset i Halmstad 2 gånger i timmen. Hållplats Fyllebro. Kolla busstiderna på Hallandstrafiken. Behöver du beställa färdtjänst görs det lämpligast till Prästvägen 1, entrén vid Coop.

Med cykel

Att cykla till Hallarna är bäst för vår miljö. Det finns många bra cykelvägar och självklart har vi bra cykelställ där du lätt kan låsa fast din cykel. Och skulle oturen vara framme så har vi också luftpumpar.

Bara 5 km från city. Lika nära dit, som hit.

Vanliga frågor

Bankomat

I gallerian har vi två bankomater, du hittar dem mittemot Stadium och intill Pizza Hut.

Bankomat

Cykelställ

Det finns i den Blå och Gröna entrén. Behöver du pumpa däcken har vi också luftpump vid den Blå entrén.

Cykelställ

Familjerum

I vårt familjerum finns möjlighet till amning, värma barnmat, byta blöjor med mera. Här finns även toalett för stor och liten. Du hittar famlijerummet snett över från Food Market. Vi har även ett skötrum mittemot Blomsterlandet.

Familjerum

Hjärtstartare

Idag finns det två st hjärtstartare i köpcentrumet. En vid Tele 2 och Elgiganten och en vid Rituals. Vid behov av hjärtstartare kontakta Centrumvärden på telefon 070-736 57 66

Hjärtstartare

Hund

Endast Certifierad ledar/assistanshund för diabetes/epilepsi eller annat är ok att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete, så länge den är i arbete åt den funktionshindrade. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Hund

Mobilladdning

Du kan ladda dina olika enheter i våra loungeytor som du hittar vi den Blå samt den Gröna entrén.

Mobilladdning

Parkering

I anslutning till Hallarna finns 1 500 parkeringsplatser. Att parkera hos oss är helt gratis och du har möjlighet att ha ditt fordon stående hos oss mellan kl 06:00-22:00. Det gäller parkeringsförbud mellan kl 22:00- 06:00 på vår parkering med undantag för hotellets gäster.

Parkering

Brevlåda

Brevlådan finner du utanför Skopunkten.

Brevlåda

Rullstol

Vid behov kan rullstol lånas gratis av vakten. Telefon 073-325 90 18 så hjälper vi dig. (Mot uppvisande av legitimation)

Rullstol

Skåpförvaring

Förvaringsskåp finner du utanför toalettområdet, snett över från Food Market. (OBS Dessa töms varje dag efter stängning) Behöver du hjälp att öppna ditt skåp kontakta vakten 073-325 90 18

Skåpförvaring

Tappat bort något?

Kvarglömda varor/påsar lämnas till den butik de kommer ifrån alt. till Vakten. Gällande nycklar, mobiltelefoner, plånbok etc kontakta vakten. Telefon: 073-325 90 18

Tappat bort något?

Toalett

I köpcentrumet finns totalt 24 toaletter, varav två är handikappanpassad. Ni finner toaletterna vid Food Market samt vid Blomsterlandet. Vid Food Market hittar du även ett familjerum med skötbord, mikrovågsugn och toalett för stor och liten.

Toalett

Wifi

Gratis wi-fi finns att tillgå i hela gallerian för dig som besökare.

Wifi

Infodisk

Du hittar vår Infodisk/Servicecenter utanför Teknikmagasinet och KappAhl. Infodisken är tillfälligt obemannad from. 1/4-20. Kontakt Hallarna vardagar kl 10-16: 035-18 36 00 info@hallarna.se (Semesterstängt: v.29-32)

Infodisk

Allt du behöver veta

Hitta hit? Kissnödig? Parkering? Hungrig? Frågorna kan bli många, det vet vi. Därför har vi samlat alla svar på ett och samma ställe.

Klicka här

Den perfekta presenten

Med ett Hallarna presentkort får alla själv välja vad man vill ha. Det är också en perfekt företagsgåva.

Läs mer

Shoppa och bo hos oss

Visste du att det finns ett hotell på Hallarna? Good Morning Halmstad har ett perfekt utgångsläge för en trevlig helg.

Läs mer och boka