Alla hjärtans dag tävling


Ta chansen att visa uppskattning till någon du tycker extra mycket om!

Vinn en kärlekskasse levererad hem till dörren med en 3 rätters middag för två från Food Market, en vacker blombukett från Blomsterlandet  samt ett presentkort på Hallarna värde 500 kr att ge till någon du tycker om på alla hjärtans dag.

För att tävla: Gå in på vår Facebooksida & skriv din motivation under tävlingsinlägget med varför just du ska vinna och vem du vill överraska.

Tävlingsvillkor:
Detta är en fristående tävling som ej har något med Facebook att göra. Hallarna förbehåller sig rätten att dokumentera vinnaren och publicera namn text i sociala medier. Hallarnas centrumledning förbehåller sig rätten att justera tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen.

Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Hallarna har rätten att plocka bort eller diska material som inte stämmer överens med våra villkor. Kommentarer som strider mot t ex hets mot folkgrupp plockas bort. Juryn består av Hallarnas Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Den bästa motiveringen vinner. Vinsten består av hemkörning av vår kärlekskasse innehållandes en middag för två från Food Market, en blombukett från Blomsterlandet  samt ett presentkort på Hallarna värde 500 kr.

Tävlingen pågår t o m 13/2-2021. Personal som jobbar på Hallarna får ej tävla. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Enligt GDPR sparar inte Hallarna några personuppgifter.Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas samt presenteras på Facebook och om personen i fråga inte svarar inom 24 timmar förbehåller Hallarna sig rätten att välja en ny vinnare. Vinnarna meddelas den 14/2 via ett inlägg på Hallarnas Facebooksida och kan sedan kontakta Hallarna via mail info@hallarna.se för mer information om priset.

Tävlingen avslutas lördagen den 13/2 kl. 20 och vinnaren presenteras på alla hjärtans dag 14/2 på Facebook. Vinnaren vinner vår kärlekskasse direkt hem till dörren, innehållandes en 3 rätters middag för två från Food Market, en blombukett från Blomsterlandet  samt ett presentkort på Hallarna värde 500 kr att ge till någon du tycker om på alla hjärtans dag.

Lycka till!

Middagen består av:

Förrätt
Klassisk toast skagen med citron dill & stenbitsrom

Huvudrätt
Fläskfilemedaljonger med rödvinsås , julienne grönsaker & potatisgratäng

Efterrätt
Hallonmoousse med choklad