Alla <3 dag

På Tisdag är det Alla ❤️ dag och det vill vi uppmärksamma i helgen med vår kärleksvägg och kärleksram. Perfekt att ta en bild och skicka till någon ni tycker om. Tre av er som lägger upp bilden på Instagram med #loveateurostophalmstad har dessutom chans att vinna ett presentkort till er hjärtevän på Eurostop värde 2000:-, 1000:- eller 500 kr. Så ta en selfie i kärleksramen eller kärleksväggen och lägg upp bilden på Instagram. Skriv vem du vill ge detta till och motivera varför just din hjärtevän förtjänar ett presentkort på Eurostop.

Glöm ej skriv hashtag #loveateurostophalmstad för att vara med i tävlingen. Om ni tar ett foto i fotoväggen eller kärleksramen så glöm ej öppna era konton fram till tisdag 14/2 så att ni är med och tävlar.

Tävlingen pågår den 10/2-12/2

 

Tävlingsvillkor:
Eurostop centrumledning förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna innan, under och efter tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Juryn består av Eurostop Centrumledning och vinnarna baseras på bästa tävlingsbidrag. Juryns val av vinnare kan inte överklagas och vinsten kan ej bytas mot kontanter. De tre bästa motiveringarna vinner. Vinsten består av ett presentkort på Eurostop 1:a pris 2000 kr 2:a pris 1000 kr och ett 3:e pris 500 kr. Tävlingen pågår t o m 12/2-2017. Personal som jobbar på Eurostop får ej tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas samt presenteras på sociala medier och om personen i fråga inte svarar inom en vecka förbehåller Eurostop sig rätten att välja en ny vinnare. Vinnaren kommer att koras den 14/2 2017.