2 nya butikskoncept!

Dags att presentera ytterligare 2 aktörer som är kontrakterade för etablering på Eurostop. Den 26 oktober invigs den tredje och största etappen av framtidens shopping i Halmstad, då närmare 40 nya butikskoncept öppnar i en helt ny shoppinggata med ny entré.

Søstrene Grene – Systrarna ägnar sig passionerat åt att ta fram nya designer inom bland annat kategorierna inredning, pappersvaror, presentinslagning, hobby, kök och leksaker till våra kära små. – Öppnar den 26 oktober kl 17:00.

G-Star – ‘luxury denim for the streets,’ by fusing high-level craftsmanship with street level edge to create a new denim sector. – Öppnar i slutet av året.

Utbyggnaden av Eurostop sker i ett antal etapper och kommer totalt bli upp mot 90 butiker, caféer och restauranger när hela köpcentret står färdigt. Satsningen innebär en total förnyelse och kommer att resultera i ett helt nytt ut- och invändigt utseende. Målet är att ge en helt ny shoppingupplevelse där designkonceptet är inspirerat av naturen och platsens omgivningar. Mjuka ytor, vågformade mönster, vackra och lekfulla materialval för tankarna till havet, sanddynor, grönska och sol.

– Visionen för det nya köpcentret är en inspirerande miljö dit människor kommer för att shoppa, äta och umgås. Vi satsar mycket på de allmänna ytorna och kommer bl a ha ett fantastiskt fint familjerum för amning och blöjbyten m.m. En plats för alla dina dagar, säger Niklas Santesson, centrumchef på Eurostop.